Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Perversa Glitter får miljonbelopp

Nöje | 29/10/2008 06:49

Gary Glitter får över en miljon kronor av Hewlett Packard.

Gary Glitter är en av de mest hatade männen i Storbritannien. Dit flydde han när han avtjänat ett fängelsestraff i Thailand för övergrepp på minderåriga. Han blev också vräkt ur sitt hem eftersom ingen ville bo granne med Glitter.

Konstigt är att datorgiganten Hewlett Packard nu givit Glitter över en miljon kronor för att ha med en av hans låtar i en ny reklam. Ironiskt nog heter låten "Do You Wanna Touch Me".

Låten kommer att spelas i en reklamkampanj som sänds över hela Amerika. Även om man använder sig av en cover, så var det Glitter som från början skrev "Do You Wanna Touch Me"

– Vilken låt som helst som används i en stor kampanj innebär massor av pengar för artisten, säger American Society of Composers, enligt The Sun.

Lyckligtvis slipper man höra pedofilens verk på den brittiska radion, eftersom man valt att sluta spela dem, skriver The Sun.

Se reklamen

Lyssna på originallåten med Glitter

Skrivet av: