Kerry stal barnens pengar till knark

Är helt utblottad. Betalade en miljon i räkningar.


Den före detta Atomic Kitten-stjärnan, Kerry Katona, har finansierat sitt kokainberoende genom att stjäla sina barns pengar.

Katona har två barn tillsammans med Westlife-sångaren Brian McFadden.

Deras äktenskap tog slut 2004 och sedan dess betalar McFadden regelbundet underhåll till Katona.

Pengar som Katona inte kunde låta bli att nalla av.

Den utblottade Katona behövde mer pengar för att finansiera sitt knarkberoende eftersom hennes övriga pengar går åt till att betala av sina kreditlån.

–Det är ingen hemlighet att Kerry har varit i knipa på senaste tiden. Hon var tvungen att skrapa ihop pengar för att betala av räkningar på cirka en miljon kronor, trots att hon är totalt utblottad, säger en källa till Daily Mirror.

Alla Katonas tillgångar är nu frysta så den regelbundna slanten från barnens pappa, som är skyddad från att beslagtas från banken, var en frestelse hon inte kunde motstå.

–Hon visste att hon inte fick röra pengarna. De går till barnens skolavgifter samt kläder och mat till dem. Uppenbarligen så har hon inte spenderat varenda krona på knark men hon har inte gjort någon hemlighet av att hon har förskingrat pengar, säger källan till Daily Mirror.

Avslöjandet om att hon stulit barnens pengar gjordes dagen efter att Katona blivit avskedad från sitt jobb som ansikte utåt för en matvarukedja.

Anledningen till att den före detta Atomic Kitten-stjärnan blev avskedad var att hon blivit smygfilmad när hon snortade kokain i sitt hem.

Se filmen där Katona snortar kokain:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!