Fredag 16 Apr
Stockholm

Schulman dödshotade Strömstedt

En liten öl startade ett stort bråk mellan bloggaren och artisten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bråket som började med en liten öl är i full gång. Niklas Strömstedt befann sig på Teatergrillen. Så också Calle Schulman. Antagligen hade Schulman skrivit ett av sina sedvanligt kontroversiella inlägg. Strömstedt var arg. Gick fram till Calle och hällde en öl över honom.

"För en stund sen, på Teatergrillen, hällde jag en liten öl över Calle Schulman för att han faktiskt förtjänade det. En annan dag ska jag berätta varför. Jag erbjöd mig att betala kemtvätt men det ville han inte." skriver Strömstedt i sin blogg.

Stuntet gjorde Calle Schulman riktigt förbannad. Blöt. Med öl i håret väste han när han gick:

– Nu är du illte ute! Död! sa Schulman enligt Strömstedt.

Nu visar sig det dödliga hotet inte vara lika dödligt som blött. På sin sajt 1000apor utlyser nämligen Calles bloggbror Alex Schulman en tävling.

"Calle Schulman själv är en man av fred och valde att inte återgälda på plats. Det tycker vi på 1000 apor var mycket tråkigt. Vi tycker att det är festligt att hälla öl över varandra... Därför är vi stolta över att kunna presentera en tävling, där en lycklig vinnare får 10 000 kronor. Uppdraget är enkelt. Häll en öl över Niklas Strömstedt om ni får syn på honom på krogen", skriver han i sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela