"Jag ska bli pappa"

- 12/12/2008, 18:43 -

Nu går Alex Schulman, 32, ut och bekräftar att hans ska bli pappa.

En av Sveriges största bloggare och skribenter - Alex Schulman - går nu ut och bekräftar att han ska bli pappa. Något som Nyheter24 skrivit om tidigare. Han och flickvännen Amanda Widell, 28, kommer att bli föräldrar för första gången till sommaren.

"Nu, när en så hänsynslös sajt som nyheter24.se är på jakt, så känns det som att det inte går att hålla hemligt längre – ja, det stämmer! Amanda är gravid och vi är båda så otroligt glada för detta.", skriver Alex Schulman i sin blogg.

I en intervju med föräldrasajten Allt om barn går det att läsa en mer utförlig intervju.

– Det känns härligt, pirrigt och fantastiskt, säger Alex Schulman.

Kommer elaka blogg-Alex att förvandlas till sentimental mjukispappabloggare nu?

- Ja! Jag kanske kan börja blogga hos alltombarn. Men det är klart, ni har ju redan Sveriges bästa Schulman-blogg. Vad ska ni med den näst bästa till?

Att Alex Schulman har en hårt utsida och en krämigt mjuk insida är det många som betvivlat. Men ett barn lockar nog fram det bästa hos vem som helst.

- Jag vet att de flesta inte tror det, men jag är faktiskt en väldigt snäll kille. Jag kommer att vara en snäll pappa, säger Alex Schulman.

Har ni bestämt vad barnet ska heta?

- Vi har haft ett arbetsnamn, men har börjat tveka kring det.Så just nu funderar vi vidare, berättar han för Allt om barn.

Men den som hoppas på någon bloggrapport från BB får se sig besviken. En webbkamera är utesluten. Alex Schulmans föräldradebut sker privat.

Skrivet av: