Playboybruden Shauna Sands sexvideo läckt

Hollywoods senaste sexskandal figurerar den forna Playboybruden Shauna Sands. Nu har hennes sexvideo läckt ut på nätet.


Det har blivit något av en klassiker att kändisars sexvideos läcker ut på nätet. Ibland en personlig katastrof men ibland också ett karriärdrag. Något som den forna Playmate of the year-modellen Shauna Sand nu anklagas för.

För när porrbolaget Vivid Entertainment nu lagt vantarna på Playboystjärnans sexvideo kallar de det "den bästa kändissexfilmen någonsin". En sexfilm som liknar en porrfilm i så hög grad att många menar att det är precis vad den är.

I filmen ses Shauna Sand med sin dåvarande pojkvän när de har sex på både balkongen, sängen och duschen. Shauna Sand försöker nu stoppa videon eftersom hon hävdar att hon aldrig sålt rättigheterna.

– Jag spelade in en sexvideo med min pojkvän tidigare i år. Faktum är att jag spelat in många sexvideos, men jag har verkligen inte skrivit under något avtal med Vivid. De har ingen rätt att ge ut videon. Jag försöker få tag på min advokat nu, säger Shauna Sand enligt TMZ.

Uppenbarligen har den läckta sexvideon fått Sands exmake Lorenzo Lamas att gå i taket. Han har dock skriftligen lovat att inte använda denna händelse i en framtida vårdnadstvist om de tre döttrarna.

– Vi kontaktades av en tredje part som försedde oss med bildmaterial där Shauna har sex med sin dåvarande pojkvän och vi blev omedelbart intresserade i att köpa det. Vi är självsäkra i att vi kan vinna en juridisk tvist om publiceringen av detta bildmaterial, säger dock Vivids ägare Steven Hirsch enligt TMZ.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna. Känsliga läsare varnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.