Avril Lavigne talar ut om separationen

"Deryck och jag har separerat och går vidare mot en positiv framtid."


Efter månader av rykten som cirkulerat om Avril Lavignes skakiga äktenskap med sin popstjärna till man, Deryck Whibley, meddelar nu paret att de separerar.

Avril berättar öppet om uppbrottet som verkar vara allt annat än fientligt.

"Deryck och jag har varit tillsammans i sex och ett halvt år. Vi har varit vänner sedan vi var 17 år, började dejta när jag var 19 år och gifte oss när jag var 21 år", skriver den 24-åriga Avril på sin hemsida.

Hon berättar att hon är tacksam för tiden tillsammans med Deryck och för att de fortfarande är vänner.

"Jag beundrar Deryck och har stor respekt för honom. Han är den mest fantastiska person jag känner och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Deryck och jag har separerat och går vidare mot en positiv framtid", skriver Avril.

I ett meddelande på Derycks band, Sum 41:s, MySpace-sida skriver även han om sina känslor.

"De senaste sex och ett halvt åren har varit de mest fantastiska i mitt liv. Det är tråkigt att det har tagit slut men jag och Avril är fortfarande en familj och ser framåt på det mest positiva sätt vi kan", skriver Deryck.

Beslutet att skiljas åt var bådas och de verkar fortfarande avguda varandra.

"Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att vara en fantastisk vän. Tack till alla i vår familj, vänner och fans för ert stöd", skriver han.

Ryktena som skvallrade om att äktenskapet var på upphällningen var alltså sanna.

Avril Lavigne:

Sum 41:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.