Fredag 24 Sep
Stockholm

Han är Avril Lavignes nya kille

Sångerskan Avril Lavigne skilde sig från maken Deryck Whibley för hans skull.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Avril Lavigne chockade en hel värld när hon helt sonika satte punkt för sitt treåriga äktenskap med Deryck Whibley. Själv förklarade hon uppbrottet med att hon gifte sig alldeles för ung men nu verkar sanningen visa sig vara en annan man.

Och han är inte helt okänd i välkända kretsar. Det är nämligen Paris Hiltons ex Brandon Davis som fått Avril Lavigne att lämna make och familjeliv. De båda har varit vänner i flera år men det var efter ett hätskt mejl från maken Whibley som relationen ställdes på sin spets.

Svartsjuk uppmanade Whibley, Brandon Davis att hålla sig borta från hans fru. Helt fel hantering av problemet skulle det visa sig. För Davis gick till Avril och ställde ett ultimatum. Antingen mig eller din make.

– Brandon gillar verkligen Avril men han är inte sugen på att dejta en gift kvinna. Ända sedan de först träffades har de klickat men Avril var gift med Deryck så Brandon höll det på en vänskaplig nivå, säger en källa enligt Celebitchy.

Och nu när Avril Lavigne och Deryck Whibley gått skilda vägar planerar det nyblivna paret att göra sin kärlek offentlig.

– De har en fantastisk kemi. De skulle kunna gifta sig. De är tillsammans nu och han älskar Avril, säger källan enligt Celebitchy.

Kolla in Avril Lavignes nya kärlek. Klicka på bilderna ovan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela