Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avril Lavigne attackerad av fan

Nöje | 03/12/2008 10:06

Han var stor. Eller var det hon som var liten. Jobbigt var det i alla fall.

Sångerskan Avril Lavigne är ganska liten. Låt oss säga petite. Inte konstigt då att en välväxt man framstår som en jätte vid sidan av henne. Så visst kan det talas om en kamp mellan David och Goliat här om kvällen, när Lavigne fick se sig förföljd av en påflugen man.

Avril Lavigne och en kvinnlig väninna var ute på Hollywood Boulevard. Omgärdade av paparazzis. Något som uppenbarligen lockade till sig det galna fanet. Mitt framför näsan på alla började han springa efter den förskräckta stjärnan. Hon skrev snabbt en autograf till henne men trots det vägrade han sluta. Han ställde sig obekvämt nära. Sprang efter. Försökte prata med stjärnan.

Två tjejer mot en stor man. Och ingen av fotograferna gjorde någonting. Till slut var duon tvungna att springa in på ett hotell dit mannen följde efter. Där fick de hjälp av vakter att mota bort den obehaglige autografjägaren, enlgit Celebitchy.

Se attacken:

Skrivet av: