Onsdag 20 Okt
Stockholm

Lars: "Det har jag aldrig sagt"

Idol-Lars går nu till motangrepp. Desmond Child och Aftonbladet ljuger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det bjuds på drama efter drama i Idolvärlden. Idol-Lars har som sagt hamnat i trubbel med låtskrivaren Desmond Child. Men efter artikeln i Aftonbladet där Desmond Child går till angrepp slår Idol-Lars nu tillbaka.

”Jag tycker inte det var roligt att hänga med honom, ska han ha sagt om mig, och det är helt okej, han behöver inte tycka det var roligt att hänga med mig. Sen står det också att jag inte valde en av hans låtar för att jag ”ville göra riktig rock” – DET HAR JAG ALDRIG SAGT. Aldrig, aldrig. Jag ska också har varit ”omedgörlig”, och så tror jag att jag är mer rock än alla andra. På det kan jag kommentera, att jag inte alls tror att jag är mer rock än alla andra, jag vill inte ens vara mer rock än någon annan, jag bryr mig inte ett skit om jag är rock eller inte...", skriver han i sin blogg.

Lars fortsätter med att redogöra för vad som verkligen hände under mötet mellan honom och Desmond Child. Ett möte som inte förlöpte så bra som väntat. För det första var stjärnproducenten försenad. Därefter ohövlig och pinsam enligt Lars. När han sedan försökte övertala Idol-deltagaren att framföra en av sina låter var måttet rågat.

"Han sa något till filmteams-Mia, att han tyckte det var bullshit att sitta där med oss. Men jag tog inte illa upp, jag tyckte det var lite kul... men inte han alltså, och så sa han det till tidningarna, och det känns ju jättekul... Han ser sig som lite svår”. Skitsnack! Sammanfattningsvis, det enda jag har ”gjort”, är att spendera ungefär 20 minuter i en studio med Desmond, INTE valt en av hans låtar och ätit lite med honom. Det var allt, och så blir det värsta jävla rubrikerna i tidningarna om Lars i storbråk med gästdomare", skriver Idol-Lars i sin blogg.

I morgon fortsätter troligtvis tjafset för då träffas de båda kombatanterna öga mot öga i Idol. Vem som åker ut? Ja, det väljer väl fortfarande ni.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela