Stockholm

NRJ stäms av Idol-Alex

Idol-stjärnan Alexander Konstantoulas stämmer radiostationen NRJ efter attack.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alexander Konstantoulas var idolen som bröt ihop efter att ha åkt ut ur Idol. Hans revansch kom dock snabbt. Redan är första singeln "Im Sorry" ute. Men ledsen verkar inte vara något som Idol-Alex slösar tid på. Snarare är han arg.

Efter ett skämt i "NRJ Morgon med Knappen och Hakim" stämmer nu den forna idolen radiostationen. Skämtet bestod i en omgjord variant av Micke Dubois "För fet för ett fuck". Texten hade bytts ut till "För fet för Idol". Något som varken Alexander Konstantoulas eller hans skivbolag tyckte var kul.

– Det är helt oacceptabelt att en stor radiostation häcklar en ung artist för sin kropp. Någon på NRJ har jäkligt dålig koll på vad som är tillåtet och inte i radio. Det är inte första gången en artist utsätts för detta i radio. Gert Fylking riskerade att få sparken från sitt jobb efter att ha kallat Carola för tjock. Detta är tio gånger värre, och drabbar dessutom en 20-årig oerfaren person, säger Michael Karlsson, chef för skivbolaget Nordic Talent som har Alexander Konstantoulas i sitt stall, enligt Resume.

Ironiskt nog befinner sig Idol-Alex i Turkiet där han deltar i TV3:s "Du är vad du äter" med Anna Skipper. I ett pressmeddelande uttrycker Alexander Konstantoulas sitt ogillande för upptåget. "För jävligt" kallar han det. Men på MTG, som äger NRJ, slår man ifrån sig kritiken.

– Andra har ju uttalat sig om hans kropp. Anna Skipper exempelvis. Hon gör ”Du är vad du äter” med honom. Han ska se det här som ett roligt inslag och han är välkommen till studion, säger presschefen Micke Svensson till Resume .

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Två iranska poeter gripna

Stipendier till skånska kulturutövare

Publicerades: 1 timme sedan

Edvard Munchs liv blir film

Publicerades: 1 timme sedan

Amerikansk skivbolagslegendar död

Publicerades: 2 timmar sedan

Svensk-ukrainsk relation i fokus i museiprojekt

Publicerades: 2 timmar sedan

Tusentals förslag på nya psalmer

Publicerades: 2 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.