NRJ stäms av Idol-Alex

Idol-stjärnan Alexander Konstantoulas stämmer radiostationen NRJ efter attack.


Alexander Konstantoulas var idolen som bröt ihop efter att ha åkt ut ur Idol. Hans revansch kom dock snabbt. Redan är första singeln "Im Sorry" ute. Men ledsen verkar inte vara något som Idol-Alex slösar tid på. Snarare är han arg.

Efter ett skämt i "NRJ Morgon med Knappen och Hakim" stämmer nu den forna idolen radiostationen. Skämtet bestod i en omgjord variant av Micke Dubois "För fet för ett fuck". Texten hade bytts ut till "För fet för Idol". Något som varken Alexander Konstantoulas eller hans skivbolag tyckte var kul.

– Det är helt oacceptabelt att en stor radiostation häcklar en ung artist för sin kropp. Någon på NRJ har jäkligt dålig koll på vad som är tillåtet och inte i radio. Det är inte första gången en artist utsätts för detta i radio. Gert Fylking riskerade att få sparken från sitt jobb efter att ha kallat Carola för tjock. Detta är tio gånger värre, och drabbar dessutom en 20-årig oerfaren person, säger Michael Karlsson, chef för skivbolaget Nordic Talent som har Alexander Konstantoulas i sitt stall, enligt Resume.

Ironiskt nog befinner sig Idol-Alex i Turkiet där han deltar i TV3:s "Du är vad du äter" med Anna Skipper. I ett pressmeddelande uttrycker Alexander Konstantoulas sitt ogillande för upptåget. "För jävligt" kallar han det. Men på MTG, som äger NRJ, slår man ifrån sig kritiken.

– Andra har ju uttalat sig om hans kropp. Anna Skipper exempelvis. Hon gör ”Du är vad du äter” med honom. Han ska se det här som ett roligt inslag och han är välkommen till studion, säger presschefen Micke Svensson till Resume .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.