Kenza dissade Slitz-utvik

Bloggerskan Kenza har blivit erbjuden ett utvik i herrmagasinet Slitz.


Kenza Zuiten som har Sveriges mest välbesökta blogg har blivit utsedd till en av landets sexigaste kvinnor av herrtidningen Slitz. Därför erbjöds hon förutom en intervju även ett utvik. Något som hon hårdnackat tackade nej till.

"Tydligen har Slitz listat mig som en av Sveriges sexigaste kvinnor och vill träffa mig för intervju + klassisk fotografering. Med "klassisk" menar de alltså i en en liten stringtrosa. Jag är smickrad så tack, men nej tack. Inte min grej. Tänk er att gamla gubbar sitter och dreglar till bilderna där i. Dessutom hade min farmor nere i Marocko förmodligen blivit så arg att hon skulle kastat upp sin ena toffla hit till Sverige och träffat mig i huvudet.", skriver Kenza i sin blogg.

Tidigare har både TV4-profilen Tone Bekkestad och Linda Rosing vikt ut sig. Nyheter24 har tidigare skrivit om Kissies påstådda Slitz-utvik. Något som det inte blev mycket av. Men något utvik för Kenza verkar det alltså inte bli. Snarare går hon till attack mot de som tycker det och tidningen Slitz.

"Några av er verkar vara rätt knäppa. Klart det är skillnad på ett badmode-reportage och halvnakna bilder i en herrtidning. Det finns väl äckliga gubbar som runkar till allt men att ta "sexiga" bilder till Slitz där det enda målet är att få läsarna upphetsade går ju inte att jämföra med ett reportage där man visar bikinisar för att ge läsarna inspiration. Snälla.. Om ni tycker att det inte är så "farligt" - fine by me! Ställ upp ni då!", skriver Kenza i sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!