Kändisarna som får festa med Jay-Z i Sverige

Robyn, prins Carl Philip, Carolina Gynning, Kenza och Blondinbella får hänga med stjärnan.


Under torsdagen ska Jay-Z gästa den svenska teveshowen Skavlan i SVT som kommer att sändas under fredagen.

Självklart passar stjärnan på att festa till det under sitt Sverigebesök.

Förra året han var i Sverige drack han upp all champagne på restaurangen och nattklubben Berns Salonger i Stockholm för att senare festa vidare med bland annat Carola Häggqvist under den officiella festen på festpalatset Villa Pauli i Stockholm.

Då var klädkoden vitt. Nu är det blått som gäller.

Under torsdagen hålls en releasefest för stjärnans senaste album The blueprint 3 på nattklubben Rose i Stockholm. Det är den enda releasefesten för albumet i Europa.

En gäst som får festa med hip hop-stjärnan är bland annat Jay-Z:s landsman Anna Anka som även hon medverkar i teveshowen.

– Ja, det ska bli kul! säger Anna Anka till Aftonbladet.

Precis som förra gången är även Carola bjuden. Robyn, Blondinbella, Kenza, prins Carl Philip, Carolina Gynning och Fredrik Skavlan finns även med på den heliga gästlistan.

När Sverige får finfrämmande ska det inte snålas. 15 drinkbord har förberetts med bokningar på mellan 30 000 och 100 000 kronor per bord.

Ett krav som stjärnan har är att eventföretaget som fixar releasefesten ska flyga in världsartistens specialbeställda lyxflaskor med vin och champagne eftersom de inte finns att få tag på i Sverige.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.