Allt om Blog Awards

Nyheter24 finns på plats för att bevaka galan.


Under lördagen klockan 13 gick startskottet för Blog Awards 2009.

Galan som under dagen och kvällen huserar på Café Opera i Stockholm inleddes med en riktig sockerbuffé i form av Afternoon Tea.

Självklart finns Nyheter24 på plats under hela galan för att fota, intervjua och bevaka.

På dagen var det mest unga bloggare där och 95 procent av skaran var tjejer. De riktigt stora bloggprofilerna valde att skippa dagsaktiviteterna för att dyka upp på årets blogghändelse lite senare under kvällen.

Idol-Alice var där och hängde med Willy som var med i Bonde söker fru. Dessie minglade med Paow och bloggerskan Foki blev ständigt fotograferad.

En och annan dokusåpakändis fanns även på plats. Robinson-Mika kom i fluffig frisyr och hennes ö-kompis Robinson-Anna var där för att heja på sin kompis Knivlisa som är nominerad till årets kaxigaste blogg.

Innan gästerna lämnade Café Opera för att svida om till galakläder avslöjades bloggarna som är nominerade till Årets blogg.

Blondinbella, Kenza, Egoina, Foki och Stina-Lee har chansen att vinna.

Nyheter24 kan även avslöja vad som fanns i goodiebagen som delades ut till gästerna.

Lösnaglar, nagellack, en vibrerande mascara, hårband, pärlarmband, vattenflaska, mobilväska i rött lack, showercream, choklad, parfymprov och lite annat smått och gott.

Följ Nyheter24:s bevakning på Blog Awards under kvällen för att få reda på vem som utnämns till årets kaxigaste, manliga, design/fotoblogg, veteran och nykomling.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!