Söndag 24 Okt
Stockholm

Katrin trakasserar Linda Rosing

Hon har nåt bitigt att säga om det mesta. Nu är det Linda Rosings läppar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katrin Zytomierska kunde inte hålla sig så länge. Att dissa är kul. Och att dissa är vad hon byggt sin karriär på. När nu Linda Rosing syns mer än någonsin i medierna är det inte konstigt att det är hennes tur att få sig en törn. Och det är Lindas läppar som får sig en smäll.

"...De där läpparna. Hur är det med dem egentligen? Vad är grejen med att ha så stora läppar? Är det sexigt? Porrigt? Jag vet inte jag undrar. Jag tycker nämligen att den ser märkligt ut. Det är som att de lever ett eget liv där mitt i ansiktet.", skriver Katrin i sin blogg.

Och Katrin Zytomierska kanske inte är helt ute och cyklar. 2005 opererade Linda Rosing in fett från benen i läpparna. Något som dokumenterades och visades på Kanal 5.

"Hon pratar men läpparna rörs sig inte. Hon är tyst. Läpparna rör sig. Hon ler, läpparna ser ledsna ut. Hon funderar på nåt allvarligt. Läpparna formas i ett jokersmil. Det är osynk. Man måste kunna synka det där.", fortsätter Katrin Zytomierska i sin blogg.

Men är det månne Katrin som är lite avis på Rosing? Den senare har både en framgångsrik blogg och en kommande teveshow. Jokersmil eller inte.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela