Fredag 2 Dec
Stockholm

Birro och Katrin i nytt storbråk

Nytt kapitel i den hysteriska såpan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ännu en gång har Katrin Zytomierska och Marcus Birro hamnat i luven på varandra.

Efter Katrins medverkan i radiokanalen The Voice tidigare i dag har de bägge tv-profilerna rykt ihop i ännu ett bloggkrig.

Marcus Birro skriver på sin blogg att han blivit kontaktad av en kvinna som säger att hon tagit illa vid sig av något Katrin ska ha sagt om Birros barn i radioprogrammet. Marcus Birro och hans sambo har tidigare förlorat två barn i missfall och väntar för närvarande ett tredje.

Birro skriver på sin blogg:

”Alltså messar jag personen i fråga och frågar om hon sagt det som brevskrivaren påstår. Jag får inget vettigt svar men ber henne ändå att låta bli att överhuvudtaget nämna mina barn. Då börjar hon jiddra om att jag kört dubbelspel i media och en massa annat. Det hela är mest obegripligt.”

Även Katrin skriver om bråket på sin blogg:

”Jag får ett sms av Birro som skriver att han fått höra att jag hånat hans förlust av sina barn. Sjukt. Jag ber honom gå ut på www.thevoice.se för att själv höra vad jag sagt. Detta vill han inte göra. Närå! Han fortsätter att messa till mig. "Skriv gärna om mig bla bla bla, men låt mina förlorade barn vara..." Herregud. Galning. Nu vill han ha igång en mediekarusell igen.”

Katrin menar även att Birro körde ett falskt dubbelspel under stjärnornas tidigare storbråk. Samtidigt som Birro i tidningar krävde hennes avgång skrev han sms till henne där han uppgav att han inte alls ville se henne sparkad, skriver Katrin.

Den här gången lär det inte bli tal om något dubbelspel. Relationen mellan de bägge verkar ha passerat fryspunkten för gott. Eller?

Se Katrins medverkan i The Voice här.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.