Tisdag 19 Okt
Stockholm

Alex Schulman blir pappa?

Enligt ett hett rykte väntar Alexander Schulmans flickvän barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Enligt flera säkra källor till Nyheter24 väntar bloggprofilen Alexander Schulman och hans flickvän sedan tre månader, Amanda Widell, barn tillsammans. Om uppgifterna stämmer har Amanda Widell varit gravid i "några månader", enligt uppgiftslämnaren.

Det var i slutet av september som Nyheter24 kunde avslöja att Alex Schulman hittat en ny kärlek efter uppbrottet med den skandalomsusade bloggerskan Katrin Zytomierska. På sin blogg skrev Alex då att flickvännen Amanda var kvinnan i hans liv.

Efter att Schulman gått ut med sin nya flickvän på bloggen kontrade Katrin snabbt: "Jag är ledsen att jag gick ut med det på bloggen. Men är glad att han hittat en ny. Amanda är en fin tjej".

"Jag har sedan en tid träffat en tjej som heter Amanda. Jag är så glad för det, för jag vet att hon är kvinnan i mitt liv", skrev Alex på sin blogg när det begav sig.

Under onsdagseftermiddagen bloggade även journalisten Beatrice BirkeldhStureplan.se om ryktet att Alexander Schulman ska bli pappa. Nyheter24 har under dagen sökt Alexander Schulman.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela