Stalker kopplas till Schulman

Dominika hängde ut sin "nätstalker". Nu kopplas han ihop med Alex Schulman.


Som Nyheter24 skrivit om tidigare hängde Dominika Peczynski ut den så kallade nätstalkern. Enligt "nätstalkern" själv är han oskyldigt anklagad. Men nu kopplas bröderna Schulman och 1000apor ihop med ”nätstalkern”.

– Jag har messat Alex Schulman och sagt att han ska göra sig av med psykot, säger Dominika Peczynski till Nyheter24.

Enligt henne är det ”nätstalkern” som syns på en skämtvideo som kan ses på 1000apor. En video med medarbetarna på 100apor. En koppling som Alex Schulman tidigare förnekat.

– Han kallar ju honom till och med vid namn i videon.

Vad tycker du om att Schulman arbetar med honom?

– Det är den killen och jag är förvånad, jag kanske hade för höga tankar om Alex. Jag förstår liksom inte varför han skulle vilja ha anställa en sådan kille. Det är ju inte särskilt business-aktigt.

Det har ju framkommit uppgifter om att den person som du pekat ut kanske inte är ”nätstalkern”. Bland annat påstår bloggaren flygvärdinnan att hon är en kvinna som inte alls är inblandad i den här affären.

– Det där är en tjej som han ber ringa runt eller något. Jag känner igen språket och hon går på samma saker. Att jag är polsk hora, alkis och knarkare. Och varför blir hon så upprörd över att jag polisanmäler NN.

Mannen som du pekar ut säger att han är oskyldig, vad säger du om det?

– Jag vet att det är han. Om han är oskyldig varför har han inte hört av sig till mig?

Nyheter24 har sökt Alex Schulman för en kommentar utan framgång.

Se videon från 1000apor:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.