Martin Rolinskis sagobröllop

Tjejer ni kan ge upp nu. Det är kört. Unge herr guldlock har gift sig.


I en slottspark i Västergötland vigdes Martin Rolinski med sin älskade Katarina. Det var ett sagobröllop av ett slag vi sällan ser längre i Sverige. Det var inget kändismingel. Bara släkten och de närmaste vännerna närvarade.

– Det var en jättefin ceremoni och strålande väder. Sammanlagt var det ett 90-tal gäster och brudparet såg väldigt lyckliga ut, säger ett ögonvittne till Aftonbladet.

Bland ögonvittnena sprang nyblivna politikern Alexander Bard runt i kortärmat. Det var för varmt med kavaj tyckte den bekväma låtskrivaren i BWO.

Till tonerna av Beatles dänga All you need is love gick paret ut från kyrkan och in till efterfesten på slottet.

Katarina har alltid stått vid Martins sida. Långt innan han blev en kändis. Nästa steg blir nu att skaffa barn.

– Det är klart jag vill ha barn. Det är inget jag går och tänker på, men det är väl rätt naturligt att man gifter sig och skaffar barn förr eller senare, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.