Megan Fox förälskad i Zac Efron

Megan Fox blev full och erkände lite för mycket under en intervju.


Sexstjärnan Megan Fox har gjort det igen. Skapat skandal. Förra gången var det kärleken till en strippa som fick alla heteromän att drömskt dregla. Den här gången är det antagligen pojkvännen Brian Austin Green som knyter näven i ilska.

I en intervju med New York Post råkade skådespelerskan Fox säga lite för mycket. Den listiga reportern hade stämt möte på en bar där det lägligt nog serverades drinkar. Efter några slurpar började den unga stjärnan babbla öppenhjärtigt om sina känslor. Men inte känslorna för sin pojkvän Brian Austin Green utan för Zac Efron.

– Jag är besatt av honom. Vad du inte vet är att Zac Efron och jag är samma person. Det är som Janet och Michael Jackson, vi är samma person, säger Megan Fox enligt E! Online.

Någon som fattar? Det här har i vilket fall skapat rabalder i Hollywood med tanke på att både Zac och Megan är upptagna på var sitt håll. Är det ett nytt svartsjukedrama under uppsegling?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.