Megan Fox förälskad i Zac Efron

Megan Fox blev full och erkände lite för mycket under en intervju.


Sexstjärnan Megan Fox har gjort det igen. Skapat skandal. Förra gången var det kärleken till en strippa som fick alla heteromän att drömskt dregla. Den här gången är det antagligen pojkvännen Brian Austin Green som knyter näven i ilska.

I en intervju med New York Post råkade skådespelerskan Fox säga lite för mycket. Den listiga reportern hade stämt möte på en bar där det lägligt nog serverades drinkar. Efter några slurpar började den unga stjärnan babbla öppenhjärtigt om sina känslor. Men inte känslorna för sin pojkvän Brian Austin Green utan för Zac Efron.

– Jag är besatt av honom. Vad du inte vet är att Zac Efron och jag är samma person. Det är som Janet och Michael Jackson, vi är samma person, säger Megan Fox enligt E! Online.

Någon som fattar? Det här har i vilket fall skapat rabalder i Hollywood med tanke på att både Zac och Megan är upptagna på var sitt håll. Är det ett nytt svartsjukedrama under uppsegling?

Skrivet av:

Senaste nytt

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

Hemliga uppgörelsen: Så gjorde Gunilla Persson för att bli skuldfri

Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog, skriver Expressen. Skulden är borta, enligt hennes advokat Mark Safaryan.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

1 timme sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

2 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.

Så träffade Robin "Elecktra" Werner 14 år äldre maken Jonny: "Oj"

2 timmar sedan
Elecktra tävlar i Melodifestivalen 2024. Bakom dragshowpersonan ligger Robin Werner. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om både karaktären Elecktra och privatpersonen Robin Werner.