Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Megan Fox förälskad i Zac Efron

Nöje | 24/11/2008 02:26

Megan Fox blev full och erkände lite för mycket under en intervju.

Sexstjärnan Megan Fox har gjort det igen. Skapat skandal. Förra gången var det kärleken till en strippa som fick alla heteromän att drömskt dregla. Den här gången är det antagligen pojkvännen Brian Austin Green som knyter näven i ilska.

I en intervju med New York Post råkade skådespelerskan Fox säga lite för mycket. Den listiga reportern hade stämt möte på en bar där det lägligt nog serverades drinkar. Efter några slurpar började den unga stjärnan babbla öppenhjärtigt om sina känslor. Men inte känslorna för sin pojkvän Brian Austin Green utan för Zac Efron.

– Jag är besatt av honom. Vad du inte vet är att Zac Efron och jag är samma person. Det är som Janet och Michael Jackson, vi är samma person, säger Megan Fox enligt E! Online.

Någon som fattar? Det här har i vilket fall skapat rabalder i Hollywood med tanke på att både Zac och Megan är upptagna på var sitt håll. Är det ett nytt svartsjukedrama under uppsegling?

Skrivet av: