Kevin Federline berättar allt

Det finns mycket att säga om Britney och nu är det exmaken K-feds tur.


Sångerskan Britney Spears är en så gott som outsinlig källa till nyheter. Både bra och dåliga. Det finns en hel del att både säga och skriva om stjärnan.

Och nu verkar det vara exmaken K-feds tur att lufta sitt inre. I en kanske alltför öppenhjärtig intervju berättar Kevin Federline om livet med Britney. En av världens största artister någonsin.

Och det är möjligtvis en osmickrande bild av Britney som kommer fram. Visst var de ett lyckligt par. Ett tag. Men när det började krisa högg Britney sin make i ryggen, enligt honom själv.

– Det är svårt nog att vara i ett äktenskap. Sedan barn på det. Det förändrar allting. Jag själv blev mer bekymrad över barnen. Inte så att jag ignorerade Britney, men mina barn är alltid viktigast. Jag menar, det var komplicerat. Jag gav henne inte ett ultimatum, men jag försökte reda ut saker med henne och hon pratade inte ens med mig. Hon gick bakom min rygg och ansökte om skilsmässa. Jag blev helt överrumplad, säger K-fed enligt People.

Många antar att du stred om vårdnaden av barnen, på grund av pengarna?

– Min första fråga till min advokat var "Kommer jag att kunna träffa mina barn?". Jag sa till honom att jag skulle lägga vartenda öre för att se till att mina barn var okej. Det var allt som betydde något. Jag visste inte hur mycket inflytande Britney hade. Det skrämde mig verkligen.

Hur reagerade du i Januari när Britney låste in sig själv i badrummet med Jayden och senare fördes till sjukhus?

– Hela den kvällen är en stor dimma. Det var en av mina värsta stunder. Jag var väldigt, väldigt oroad för henne för jag bryr mig om henne. Det är mamman till mina barn. Bara för att jag inte är förälskad i henne betyder det inte att jag inte älskar henne. Det finns inget annat jag önskar än att hon ska må bra och göra det hon älskar.

Börjar det bli bättre?

– Ja, det har verkligen förändrats. Det funkar bra att barnen åker och träffar henne. Det finns struktur där och det finns struktur här hemma hos mig. Vi försöker hålla samma schema. Det behöver inte vara helt perfekt men grunden måste finnas där, säger Britney Spears exmake Kevin Federline till People.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.