Torsdag 15 Apr
Stockholm

Prinsessan Mary lyxshoppar i rean

Även kungligheter söker att spara en krona eller två i årets rea.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kronprinsessan Mary har en väl tilltagen kassa för att klä sig i både lyxiga smycken och märkesplagg. Men utförsäljningar och reor har en primal dragningskraft även på den mest välbeställda. I dagarna sågs hon lyxshoppa påse efter påse ute i det hektiska Köpenhamn.

Och när det är kunglig visit på gång gäller det att ställa sig åt sidan. Så tänkte i alla fall butikerna som lät vanliga konsumenter köa medan prinsessan och hennes väninna plockade på sig plagg efter plagg. Med sig hade hon såklart sin stylist Anja Alajdi som hjälpte till med val av accessoarer, kläder och smycken.

Utanför den exklusiva skobutiken Holly Golightly bildades en 30 meter lång kö av småfrysande, tålmodigt väntande kunder. En tur förbi Yves Saint Laurent och Marc Jacobs var ett måste med rabatter på upp till 75 procent. Överallt blev det kö. Något som fått många att ilskna till.

Inte nog med att prinsessan shoppar loss med sina undersåtars pengar. Hon snappar också åt sig det bästa ur rean medan andra dödliga fint får vänta. Om det är till någon tröst stötte prinsessan Mary på sin väninna grevinnan Jean Ahlefeldt-Laurvig som också hon fått vänta utanför butiken, enligt B.T.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela