Svenska grevinnan sextrakasserades

Skilsmässokriget fortsätter. Nu går den svenska grevinnan till attack.


Den svenska grevinnan Marie Douglas-David har kanske blivit mer ökänd än känd. Ökänd för sina befängda pengakrav av sin make George. Trots utlovade 36 miljoner dollar krävde hon mer. Med utgifter på 45 000 dollar per månad skulle pengarna räcka i knappt femton år, argumenterade hon.

Men efter att ha svartmålats som girig och dessutom erkänt otrohet i domstol, går Marie Douglas-David till attack mot den blivande exmaken. I en ny intervju anklagar hon honom för att ha begärt skilsmässa som en kontrollmetod och som en sorts udda sexuellt förspel. Totalt begärde George Douglas-David skilsmässa fyra gånger under deras sjuåriga äktenskap. Utspel som varje gång slutade med vilt sex.

Han trakasserade henne även för att hon inte födde honom ett barn. Ju äldre hon blev desto hårdare blev han mot henne och hon kallar honom en "bebisnazist". På hennes 35-årsdag kallade han henne misslyckad.

– Han ville inte bli associerad med en misslyckad person, säger Marie Douglas-David, enligt NY Post.

Till slut blev alla hot om skilsmässa för mycket. Paret flyttade snart isär och det var under dessa fyra månader som Marie startade en affär med den svenske greven och fäktaren Alexander Oxenstierna.

– Jag var enormt ensam i det här äktenskapet. Jag hoppades att det inte var över för jag älskade honom fortfarande.

Nu kräver alltså grevinnan Marie Douglas-David 100 miljoner av sin rike make. Utöver det äger hon redan smycken, värdesaker och en Mercedes på ett värde av drygt tolv miljoner dollar. Svindlande summor för oss dödliga med andra ord. På frågan om varför hon inte nöjer sig med de 36 miljoner dollar som hon garanterats, blir hon upprörd.

"Hon säger att maken lovade saker som inte skrevs på papper. Ett sådant löfte var en lägenhet i Stockholm. Det var så, säger hon, som hAn kunde kontrollera henne", skriver NY Post.

Bitterhet. Ilska. Sorg. Vad det än må vara verkar det garanterat bli en riktigt ful skilsmässa ju närmare domstolsbeslut paret kommer. Men att det sticker i ögonen när rika skiljer sig är det ingen tvekan om.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.