Oldsbergs blocketannons gav resultat

Fem intressenter ska titta på gården som är till salu.


Oldsberg försökte bli av med sin svårsålda herrgård Baldersnäs i Bengtsfors. Ända sedan början av hösten har han ägnat stor tid åt att försöka bli av med den - utan resultat.

Men efter en annons på populära försäljningssajten Blocket och genom pressbevakning gick det inte många dagar innan femton intressenter hörde av sig. Nu ska fem köpare ta sig en titt på herrgården i veckan.

2005 köpte Oldsberg Baldersnäs, som han därefter har låtit renovera och i dagsläget fungerar som hotell och konferensgård.

Bland intressenterna finns bland andra svenskar som bor i Sverige och utomlands samt ett och annat utländskt riskkapitalbolag. Oldsberg säger till Expressen att han tror att ett köp kan vara avklarat inom det första kvartalet av året.

Ingvar Oldsberg är en entreprenör utöver sina programledaruppdrag. Han äger också inomhusstranden Oldsbeach som går med minusresultat, enligt GT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.