Apples Steve Jobs: Sanningen om mitt viktras

Kommer att återhämta sig fullt lagom till slutet av våren.


Teknik- och datorföretaget Apples VD, Steve Jobs, talar för första gången ut om sina hälsoproblem. Teknikfanatiker och Applefans världen över har länge oroats över Jobs illavarslande hälsa och allt mer insjunket och smalare utseende.

När Steve Jobs valde att inte presentera den nya laptopen, macbook, på företagets populära presentationer ökade oron. Mycket för att Jobs anses vara en så pass stark profil för företaget och själva sinnesbilden av ny teknik.

På hemsidan passar Steve Jobs på att skicka ut ett officiellt meddelanden till de oroliga Applefansen. Där berättar han att historierna om att han skulle ligga på dödsbädden är osanna.

Anledningen till viktraset är en hormonbalans som har "rånat" Jobs på det protein hans kropp behöver. Blodprov har tagits och diagnosen har bekräftats.

Behandlingen för det näringsriktiga problemet är ganska enkel, berättar Jobs, och han har redan påbörjat sin behandling. Till i slutet av våren beräknas han vara tillbaka i sin ursprungliga form.

"Jag kommer att fortsätta som Apples VD under min behandling. Jag har gett mer än mitt allt till Apple de senaste elva åren. Jag kommer att bli den första som berättar för styrelsen om jag inte längre kan uppfylla mina plikter som VD. Jag hoppas att Apple stödjer mig i mitt tillfrisknande och jag vet att jag alltid kommer att sätta Apple först av alla", avslutar Jobs sitt meddelande med.

Dock har företaget hamnat i blåsväder då en av de populära skådespelaren i Apples reklamfilmer, Justin Long, har spelat in en sketch för humorsajten Funny or Die. Där spelar Justin Long hög, och knarkar, medan han pratar i Apples populära iPhone.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/