Bloggare till attack mot Blondinbella

Flera bloggar går nu till attack efter Blondinbellas uttalanden om viktfixering.


Det var under veckan som debatten om ätstörningar verkligen tog fart i bloggosfären. Under gårdagen publicerade Blondinbella ett inlägg som har fått diskussionen att fatta eld, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

I inlägget kritiserade hon både Carolina Gynning och Katrin Zytomierska för dessas viktfixering. Något som inte sågs med blida ögon av bloggseniorerna. Nu slår de tillbaka mot Isabella Löwengrip.

Så här skriver Gynning i sin blogg:

"Jag tycker det är tråkigt det du skriver. Jag har sålt 200 000 exemplar av min bok Ego Girl. När den kom ut använde skolor den som underlag för diskussioner, i boken skrev jag hur det verkligen var och försökte inte framställa mig själv på ett bättre sätt ... Jag tror att du ska sätta dig ner och verkligen tänka efter vilka signaler du ger ut som en “fejk” förebild. Istället borde du ta hand om alla dina underbara blogg läsare och ge dem en ärlig sida av dig själv. Ingen kommer i det långa loppet att vilja ha en “Heliga Birgitta” som idol. Nej! Blondinbella ta dig i kragen och rannsaka dig själv innan du nämner mitt och andras namn på det sättet du gör."

Katrin skräder inte heller orden i sin blogg:

"Blondinbella. Du är en hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo ... Den andra anledningen till att du ska hålla käften är att du är den människa i Sverige som förändrat sitt utseende mest av alla på kortast möjliga tid. Man känner ju för fan knappt igen dig längre. Från en halvmullig Miss Piggy till en spinkigare version av samma gjisdocka. Jag vet inte vad du gjort och det skulle du förmodligen inte erkänna heller, men din näsa är mindre, dina tänder är för fan blåa, din hy ser numera ut som en jävla infinity pool, du väger säkert tio kilo mindre nu är för bara några månader sen, dina naglar liknar pomperipossa. Dessutom är det enda du tjabblar om hur fula folk är, hur äckligt det är att folk luktar illa på bussen, dina kläder och dina jävla gaddar."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.