Tisdag 29 Nov
Stockholm

Bloggare till attack mot Blondinbella

Flera bloggar går nu till attack efter Blondinbellas uttalanden om viktfixering.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under veckan som debatten om ätstörningar verkligen tog fart i bloggosfären. Under gårdagen publicerade Blondinbella ett inlägg som har fått diskussionen att fatta eld, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

I inlägget kritiserade hon både Carolina Gynning och Katrin Zytomierska för dessas viktfixering. Något som inte sågs med blida ögon av bloggseniorerna. Nu slår de tillbaka mot Isabella Löwengrip.

Så här skriver Gynning i sin blogg:

"Jag tycker det är tråkigt det du skriver. Jag har sålt 200 000 exemplar av min bok Ego Girl. När den kom ut använde skolor den som underlag för diskussioner, i boken skrev jag hur det verkligen var och försökte inte framställa mig själv på ett bättre sätt ... Jag tror att du ska sätta dig ner och verkligen tänka efter vilka signaler du ger ut som en “fejk” förebild. Istället borde du ta hand om alla dina underbara blogg läsare och ge dem en ärlig sida av dig själv. Ingen kommer i det långa loppet att vilja ha en “Heliga Birgitta” som idol. Nej! Blondinbella ta dig i kragen och rannsaka dig själv innan du nämner mitt och andras namn på det sättet du gör."

Katrin skräder inte heller orden i sin blogg:

"Blondinbella. Du är en hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo ... Den andra anledningen till att du ska hålla käften är att du är den människa i Sverige som förändrat sitt utseende mest av alla på kortast möjliga tid. Man känner ju för fan knappt igen dig längre. Från en halvmullig Miss Piggy till en spinkigare version av samma gjisdocka. Jag vet inte vad du gjort och det skulle du förmodligen inte erkänna heller, men din näsa är mindre, dina tänder är för fan blåa, din hy ser numera ut som en jävla infinity pool, du väger säkert tio kilo mindre nu är för bara några månader sen, dina naglar liknar pomperipossa. Dessutom är det enda du tjabblar om hur fula folk är, hur äckligt det är att folk luktar illa på bussen, dina kläder och dina jävla gaddar."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.