Ilsken Kleerup attackerade fotograf

Det gick bra för Kleerup i går. Det gick dåligt för Kleerup i går.


STOCKHOLM. En del Alsing, två delar Forssell och en jävla massa sprit. Det är receptet för en svensk Grammisgala. Och så Kleerup förstås. Gårdagens stora vinnare.

Det mesta kom att handla om Kleerup i går, och han själv gjorde sitt bästa för att skapa rubriker. För i takt med att hans nomineringar lästes upp, vilket var många gånger, skålade en allt mer berusad artist.

Enligt källor försvann han flera gånger från bordet, upprörd och skrikande. Sedan fick studiomannen tvinga honom tillbaka. Vad som provocerat Kleerup är okänt. Men hela Sverige fick i alla fall höra Håkan Hellström pika honom för romansen med isdrottningen Carolina Gynning.

Arg på knarktest

Som vanligt när artisteliten finns på plats finns också civila poliser gömda i kulisserna. Och kanske var det för det festliga beteendet som de sökte upp Kleerup så att han fick lämna ett urinprov. Något som gjorde årets nykomling än mer förbannad.

– Jag tycker det är tråkigt att bo i ett land där polisen är så jävla torr. Annars älskar jag er alla. Och om ni ser nån med hörsnäcka, så pissa innan... puss på er, sa Kleerup under direktsändning.

Stötar och sparkar

När Kleerup lämnade galan och Hovet gav han fingret åt media som ville veta varför han surnat till. På väg mot en taxi gick han sedan till attack mot Expressens fotograf, Stefan Forsell, som fick fem knuffar i bröstet och en spark mot smalbenet, skriver Expressen.

"Knark & fjant-Kleerup"

Alla tyckte dock inte hans beteende passade på bästa sändningstid. Bloggaren My dad is kirkegaard skriver på sin blogg att flera kriminella gäng måste ha jublat när Kleerup trackade polisen som försökte göra sitt jobb.

Hon hävdar "att det är lite synd att öppen drogpropaganda och fyllefest visas prime time för ungdomar som tittar på sina idoler." "När man ser vad alkohol och droger gör med människor och deras närstående, vilket man gör som lärare, är det liksom inte så tufft när fjant-Kleerup står där och tror att han är ballast i världen."

Kleerup feat Feat. Lykke Li - Until We Bleed

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!