Kändisdesigner var våldtäktsman

Han lurade unga tjejer som ville bli modeller. Och våldtog dem brutalt.


Hollywood är chockat. Designern Anand Jon Alexander hade allt. En framgångsrik karriär där han skapade kläder åt Hollywoodkändisar. Pengar. Med det kom också begäret efter makt. I fredags började rättegången mot en av de värsta våldtäktsmännen i USA. De 21 anklagelsepunkterna innefattar våldtäkt på både kvinnor och barn. Personer som han lurade till sin lägenhet i Beverly Hills i Kalifornien. Där överföll han dem och våldtog dem brutalt. Enligt åklagaren Frances Young har han haft en "erövringslista" där han detaljerat skrivit om sina dåd.

– Han skriver om att ha våldsamt sex med minderåriga flickor. De här sakerna är fönster in i hans själ och vad som upphetsar honom.

Alexander har nekat till anklagelserna men bevisningen ter sig överväldigande. Bland annat väntas nio av hans offer vittna. De var 14-21 år gamla när överfallen skedde.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

1 timme sedan

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.