Anna Book chockrasar i vikt

Sångerskan har gått från 108 till 79 kilo - fortsätter resan ner mot 69.


Hennes vader var så feta att hon inte fick ned fötterna i stövlarna. Efter att ha gjort en Gastric bypassoperation har hon fullkomligt rasat i vikt: från 108 till 79 kilo. Nu, med uppsatt hår, kan Anna Book, 38, stoltsera med en mer markant käklinje efter åttonde operationen i ordningen.

Hon är beredd att göra allt för att kunna vara lätt inför TV4:s vilda lekprogram "Jag överlevde en japansk tv-show".

– Jag kommer att flyga fram som en fjäder, I'm flying. The sky is the limit! Nu kan jag forma kroppen hur som helst, säger Book till Expressen.

När hon nu senast satt och i Solna på restaurangen Pomona vattnades det i munnen när en stor portion med kyckling och cashewnötter kom in. Men den här gången var det för mycket för henne.

– Men Gud vad mycket. Det är alldeles för mycket! Jag behöver aldrig titta på en meny och tänka att det är för fett. Jag kan ju aldrig äta så mycket. Att gå på dieter är inget liv. Nu äter jag mer och behöver aldrig säga nej, säger hon.

Trots operationen och viktraset har hon målet tydligt framför sig: ytterligare 20 kilo ska bort. Det ska uppnås genom att gymma fyra dagar i veckan samt noggrann kosthållning.

Det kommer väl tajmat då hon snart ska delta i teveprogrammet "Jag överlevde en japansk tv-show", där kändisarna ska tävla i bisarra och förnedrande lekar i en studio framför japansk publik i Tokyo.

– Tänk om jag fortfarande hade varit tjock, då hade jag kunnat krascha väggen hur lätt som helst! Tänk dig bara, Anna Book, en ångvält liksom. Nu kanske jag bara flyger som en fjäder, I'm flying! Jag är lite rädd att det kommer göra ondare att ramla nu eftersom jag inte har några stötdämpare längre. Förut hade jag ju inbyggd vaddering, säger hon till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!