"Han är helt labil i huvudet"

Anna Book går till skarp attack mot Johannes Brost och stöds av Marie Picasso.


Kändisuppbådet inför teveprogrammet "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show", var imponerande. Men i stället för rolig underhållning verkar det vara underhållning av den vassare sorten som gällt. För efter att Gynning hamnade i viktbråk med Picasso verkar det nu vara dags för ännu en kändisuppgörelse.

Den här gången Anna Book flankerad av just Marie Picasso mot Johannes Brost. Anledningen är att Picasso såg sig tvingad att hoppa av tävlingen.

”Jag åkte ner till Japan i hopp om att det skulle vara det roligaste jag någonsin fått uppleva, men efter ett tag kände jag inte riktigt så. Jag tog beslutet att lägga mig och åka hem”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

"Det fanns många där som var underbara, både bakom och framför kameran, men även en..vad ska man säga..."gnällig-tung " energi som för min del vart otroligt påtaglig, så det kändes långt ifrån kul till sist för min del."

Och enligt Anna Book som var med i programmet, syftar Picasso på Johannes Rost.

– Det är klart att hon syftar på Johannes. Han var ju fullständigt labil i huvudet hela tiden. Han har allvarliga problem, säger hon till Aftonbladet.

Men det slutar inte där. Det verkar som att det gått minst sagt hett till under inspelningen för Book fortsätter sin attack med att säga:

– Och sedan kommer han hem till Sverige och vägrar stå för sitt vidriga beteende, det är patetiskt. Jag känner ändå empati med en människa som förmodligen mår så dåligt som Johannes gör, enligt Aftonbladet.

Johannes Brost in action:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!