Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jordans tafsande livvakt

Nöje | 25/01/2009 10:48

Nej stopp min kropp är inte ett uttryck som Jordan använder alltför ofta.

De må vara stora. Nästan hypnotiserande. Men det betyder inte att vem som helst får ta på dem. Inte för att Jordan eller Katie Price verkar ha något emot det. Utan mer för att hon är gift. Nya bilder på Katie och hennes alltför nägångne livvakt, får säkert Peter Andre att flyga i taket.

På väg hem från ännu en partykväll. Klädd i minimal kjol. Vita knästrumpor. Och en alltid lika drypande kåtblick, stapplade Price ut ur en klubb i London. Med stort stöd av sin livvakt. Bokstavligen. Den gigantiska livvakten eskorterade nämligen inte bara den lilla bröstféen där ifrån utan passade också på att talla lite.

Förutom Katie Prices kläder förfasar sig nu skvallermedierna över hur cool hon tar det faktum att hennes livvakt har handen lite väl välplacerad på hennes kropp. Med tanke på att det för bara några månader sedan pågick en livlig debatt om ifall Andre och Price skulle skiljas så kanske det var ett större misstag än tänkt.

Skrivet av: