Lördag 23 Okt
Stockholm

Kenza: Min förälder missbrukar

Uppmanar andra att ta sig ur situationen på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

17-åriga bloggdrottningen Kenza Zouiten går ut med en stor hemlighet för sina läsare. I ett öppenhjärtligt inlägg berättar hon om något som berör många. Hon berättar om sitt liv tillsammans med en missbrukande och psykiskt sjuk förälder.

"Jag vet att väldigt många barn i min situation inte vågar göra något för att de tycker synd om sin missbrukande eller psykisk sjuka förälder samt skäms för denne. I Sverige lever ca 15% av eleverna som jag, och så fort jag har tagit mig ur denna svåra situation som jag och min familj har suttit i i flera år, så ska jag göra mitt allt för att hjälpa barn som har det som jag. Allt! Vi måste förstå att det inte är vårat fel!."

Zoutien beskriver sin natt med polisbesök men kommenterar inte närmare än så. Hon uppmanar läsare i samma situation att se framåt och att inte ta på sig skulden för situationen.

Framgångsrika bloggerskan Kenza är tillsammans med Blondinbella en av de två största unga bloggerskorna i Sverige. Enligt bloggportalen.se har Kenza över 350 000 besökare i veckan. Hon har tidigare varit med i reklamkampanjer för butikskedjan JC och Ur & penn.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela