Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Allen och Hilton i Twitterkrig

Nöje | 17/02/2009 16:11

Lily Allen och kändisbloggaren Perez Hilton bråkar på nätet.

Lily Allen har startat krig mot kungen av skvallerbloggar Perez Hilton. Hon kallar kändisskvallraren för "parasit".

Bråket började med att Lily Allen skrev ett meddelande till Hilton på mikrobloggen Twitter apropå att han lagt upp bilder där hon dansade och kallat henne "tafatt kossa".

Den frispråkiga sångerskan skrev:

"Jag är ledsen men vi har redan tillsatt rollen som den avundsjuka, bittra och ensamma gamla damen, men nästa gång kanske?".

Några timmar senare kom Hiltons svar:

"Avundsjuk på vem? David Beckham möjligen. Och om jag ville vara en sönderfestad britt så skulle jag hellre vara Amy Winehouse, som åtminstone har talang".

Direkt efter det fortsatte Perez Hilton med att håna Lily Allen, genom att kommentera att hennes nya album säljs för reapris.

"Grattis till att din skiva går så bra i USA dock. Det måste verkligen vara svårt att sälja plattor när du sänker priset till 35 kronor. Desperat!"

En förnärmad Lily Allen svarade genast:

"Den är nummer ett över precis hela världen, idiot. Stick iväg din lilla parasit. Gud, du är så besatt av mig att det är pinsamt."

Då svarade Perez Hilton med att tacka Allen för att hon gjort reklam för albumet på skvallerkungens sajt.

"Tack för att du annonserat på min sajt. Jag tar dina pengar ändå".

Men Allen returnerade smashen direkt.

"Jag vet, och det är det som gör dig till en billig hora. Lämna mig ifred nu, sluta jaga mig. Jag jobbar", skrev Lily Allen enligt Daily Star.

Kändisbråket lär garanterat gå vidare...

Skrivet av: