Allen och Lohan är nya skandalparet

Lily Allen säger hon älskar Linday Lohan och att få lesbisk lapdance.


Den engelska poptårtan Lily Allen är tabloidernas favorit. Det går inte en dag utan att hon hamnar på skvallersidorna för ett kontroversiellt uttalande eller som nu senast då hon var dyngfull.

Men det är inte bara sprit och fyllesms som gäller, utan även lesbisk sex i form av köpta sexuella tjänster.

– Jag fick en privat dans. En sådan där naken, berättar Allen till The Sun.

Framför allt föredrar hon den amerikanska herrklubbskedjan Spearmint Rhino. En av de råare klubbarna i stil med den från The Wrestler. Och Allen börjar låta som Rourke allt mer.

– Jag var på Spearmint Rinho i förrgår i sex timmar. Jag har fått lapdances där. Det är kul. Jag gillar att prata med stripporna, säger Allen.

Detta följer en händelse som Lilly Allen berättade om förra månaden då hon "hånglat med två lesbiska tvillingar på en soffa i San Diego".

Nu har Allen gått och blivit bästis med Linday Lohan under sin pr-turné i USA. De är så goda vänner att de skaffat identiska tatueringar. Den forna skandaldrottningen Lohan som har gått ut och in på rehabs är inte den bästa mentorn för en ung kvinna i början av sin karriär.

– De kommer väldigt bra överren och de planerar en fly bort i sommar ihop med Samantha Ronson, säger en källa till The Sun.

– De har diskuterat Bahamas men de planerar också en resa till Coachella Music Festival för att se Amy Winehouse spela, säger källan-

Om uppgifterna stämmer, och de även skulle bli en efterfest med Winehouse backstage, då kan hela helvetet braka lös.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.