Fredag 23 Apr
Stockholm

Peter och Katie skiljer sig?

Förhållandet har nått en ny bottennivå rapporterar brittiska medier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När nu Beckhams flyttat till USA är de Englands nya it-par. Katie Price och Peter Andre. Men äktenskapet verkar minst sagt vara i kris. Som Nyheter24 skrivit om tidigare har Peter Andre redan tappat tron på förhållandet. Samtidigt låter han Katie bestämma för att undvika bråk. Men nu verkar det som även medgörlige Andre fått nog.

– Peter Andre har verkligen fått nog. Han har sagt åt henne att om inte hon börjar behandla honom med lite ömhet och som en jämlike så betyder deras äktenskapslöften ingenting.

Paret har precis kommit tillbaka från Sydafrika där de ironiskt nog förnyade sina äktenskapslöften. Något som i slutändan kanske inte gör någon skillnad om inte Katie ändrar sitt beteende.

– Vi ser alla hur hon behandlar honom och det är inte trevligt. Hon skämmer ut honom konstant. Om han pratar om kändisvärlden säger hon framför alla "Vad vet du om det Peter? Det är jag som är kändisen". Ingen håller med Katie men vi är alla rädda för att säga nånting, säger en källa enligt Mail Online.

Katie och Peter har två barn tillsammans och ett tredje från Katies tidigare förhållande. För deras skull håller vi tummarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela