Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay Lohan snålar

Nöje | 19/02/2009 08:54

Finanskrisen har även slagit mot de rika och berömda i Hollywood.

Ett videoklipp sprids på Youtube där Lindsay Lohan handlar i en 10-dollars-affär. Fast hon enligt uppgifter är väldigt rik "snålar" hon och handlar i denna USA:s motsvarighet till Överskottsbolaget.

I kommentatorsfältet ser man att användarna är kritiska mot detta sparsamma beteende.

Användaren meganloves2shop skriver:

"Varför är hon i en 10-dollars-affär? Hon har massor av pengar så jag trodde inte att hon skulle gå dit. Jag gissar att hon måste gilla just den affären."

Medan den mer eftertänksammare DrunkenGirlfriend skriver:

"Jag gissar att 10-dollars-affären är där som de rika handlar."

Även om Linday har varit en slösmara kanske alla rehabiliteringar satt sina spår. För Lindsay är kanske rik just därför att hon inte låter plånbokens fack fladdra likt en fladdermus. När Agyness Deyn var i Sverige reste hon med Ryan Air. Och när Paris Hilton åt en lunch i dagarna blev det den billigare "lilla menyn".

Den som spar den har, men att leva sparsamt är också bra för den som vill bli smal. Det talas om att Linday förtunnats men att hon blivit förnuftigare är det få som bloggar om.

Skrivet av: