Lindsay Lohan snålar

Finanskrisen har även slagit mot de rika och berömda i Hollywood.


Ett videoklipp sprids på Youtube där Lindsay Lohan handlar i en 10-dollars-affär. Fast hon enligt uppgifter är väldigt rik "snålar" hon och handlar i denna USA:s motsvarighet till Överskottsbolaget.

I kommentatorsfältet ser man att användarna är kritiska mot detta sparsamma beteende.

Användaren meganloves2shop skriver:

"Varför är hon i en 10-dollars-affär? Hon har massor av pengar så jag trodde inte att hon skulle gå dit. Jag gissar att hon måste gilla just den affären."

Medan den mer eftertänksammare DrunkenGirlfriend skriver:

"Jag gissar att 10-dollars-affären är där som de rika handlar."

Även om Linday har varit en slösmara kanske alla rehabiliteringar satt sina spår. För Lindsay är kanske rik just därför att hon inte låter plånbokens fack fladdra likt en fladdermus. När Agyness Deyn var i Sverige reste hon med Ryan Air. Och när Paris Hilton åt en lunch i dagarna blev det den billigare "lilla menyn".

Den som spar den har, men att leva sparsamt är också bra för den som vill bli smal. Det talas om att Linday förtunnats men att hon blivit förnuftigare är det få som bloggar om.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.