Bard vill ha porrhotell

Alexander Bard rasar över förbudet mot porr på vissa av landets hotell. Nu startar han en motkampanj.


Alexander Bard, känd från banden Army of Lovers och BWO, rasar. Nu är det nämligen 67 hotell i Stockholm som inte tillåter porr på sina tevekanaler. I stället tycker han att svenska medborgare borde släppa lite på sin präktiga attityd. Nu har han startat en egen Facebookgrupp. För alla dem som vill kunna se på porr när de tar in på hotell. Bards kampanj går helt enkelt ut på att bojkotta hotell som bojkottar porr.

"Detta är ett facebookuppror mot hotell som vägrar att visa porrfilm i sitt kabel-tv-utbud. Det är hotellgästerna själva som ska avgöra om de vill titta på porrfilm eller inte. Det ska inte politiskt korrekta skrikhalsar som inte bor i eller betalar för det aktuella hotellrummet få avgöra. Därför tar vi oss friheten att offentligt lista de hotell som bojkottar porr, så att VI i vår tur kan bojkotta sådana hotell och välja att bo hos deras konkurrenter i stället. Så att vi själva kan få välja om vi vill se porrfilm eller inte i våra hotellrum."

Kampen för porren har startat. Med sig har Alexander Bard ett antal kända namn:

Amanda Brihed, känd FRA-motståndare.

Oisn Cantwell, stjärnreporter på Aftonbladet.

Carl-Michael Edenborg, förläggare och kulturprofil.

Fredrik Andersson, vd på pr-byrån Prime.

Petter Wallenberg, författare.

Se Bard i Army of Lovers här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

3 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.