Stockholm

"Linda Skugge är sinnessjuk"

Katrin Zytomierska ger sig in i bloggkriget och attackerar Linda Skugge.


Läs mer

Inget bloggkrig är komplett utan storbloggarna själva. Och i synnerhet inte utan Katrin Zytomierska. Nu ger sig bloggdrottningen nämligen in den blodiga duellen mellan Linda Skugge och Ebba von Sydow.

"Bloggbråk utan att jag är inblandad. Skulle inte tro det. Jag läser i tidningen att Ebba von Sydow gnäller över att hon har mycket att göra och att det finns för många stressade prestationsprinsessor. Hon har gått med i nån miljonklubb och ska hjälpa unga tjejer att varva ner. Jag begriper inte alls varför man ska varva ner?"

Zytomierska fortsätter sitt inlägg med att förklara att hon själv ser sig som en prestationsprinsessa. Inget fel med det konstaterar hon. Hon passar också på att ge Ebba von Sydow några goda stressråd. Men det är inte där udden ligger i Katrins inlägg. Nej, den är riktad mot Linda Skugge som hon inte helt blygsamt kallar "den galningen".

"Linda Skugge däremot, den galningen, säger att man inte är lika BRA om man inte sköter sin karriär samtidigt som man har tre barn att ta hand om. Men vad Linda missar helt är att människor har olika prioriteringar och det är inte alls så att barn är meningen med livet för alla bara för att det är det för henne.", skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

"Det är sinnesjukt hur man kan tycka att man är bättre som människa bara för att man tar hand om barn. Så jävla svårt är det faktiskt inte. Det är fan så mycket svårare att tjäna mycket pengar på något som man tycker är kul. Och det är ännu svårare att som tjej vara den som försörjer familjen. Nu börjar vi snacka svåra saker."

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.