Katrins korståg mot Blondinbella

Katrin Zytomierska fortsätter sitt ilskna korståg mot Blondinbella.


Det råder fullständigt bloggkrig mellan bloggdrottningarna. Det hela började som bekant med Blondinbellas attack på både Gynning och Zytomierska. Men medan Carolina Gynning som för närvarande befinner sig i Japan, verkar ha lagt det här bakom sig, fortsätter striden mellan Zytomierska och Bella.

Och det verkar vara blondinens senaste intervju i DI som får den nuvarande teveprofilen att reagera. Katrin Zytomierska går nämligen i sin blogg till frän attack mot Blondinbella.

"Jag blir så provocerad och förbannad. Sen blir jag irriterad och störd. Blondinbella tillsammans med DI lyckas provocera mig precis på samma sätt som jag så ofta provocerar er. Fan. Det är ju jag som ska stå för den biten. Inte hon. Men hon lyckas. Jag sätter mig vid min dator och skriver en kommentar. En arg och upprörd kommentar.", skriver Katrin i sin blogg och fortsätter:

"För naturligtvis så är det inte så att unga tjejer ser upp till henne. De ser på henne som en låtsasfigur som låtsas att hon är som alla andra och att hon går i skolan och att hon skulle vara nån typ av förebild för dem är nonsens. De skrattar åt henne och tycker att hon är töntig, larvig och överlägsen. Hon är inte det minsta populär i skolan, tvärt om. De kastar bananer på henne när hon går i korridoren."

Frågan är om det är avundsjuka eller just ren provokation som fått Katrin Zytomierska att reagera så starkt. I vilket fall lär det här få en saftig fortsättning.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!