Lördag 31 Jul
Stockholm

Ne-Yo: "Chris Brown är min homeboy"

Rihanna säger sig må bra, och Ne-Yo vill fortfarande ha kvar Chris som vän.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

R'n'b-sångaren Ne-Yo säger sig ha pratat med Rihanna efter hennes brutala misshandel som påstås utförts av pojkvännen Chris Brown.

I en intervju med MTV säger Ne-Yo att Rihanna har berättat för honom att hon "mår bra", och att han hoppas kunna träffa Chris Brown snart för att att prata om händelsen.

– Jag ville prata med dem innan jag kommenterade det hela, säger Ne-Yo och fortsätter:

– Jag pratade med Rihanna. Hon säger att hon mår bra. Hon gick inte in på detaljer om vad som hände. Jag förstår att det är en smärtsam situation, så jag pressade henne inte.

Ne-Yo har starka band till båda artisterna, och har varit med och skrivit flera av de bådas hitlåtar.

– Jag såg bilden på Rihanna som läckt ut. Det sårade mig verkligen rakt i hjärtat. Men återigen vill jag säga att jag inte vet vad som verkligen hände, eftersom jag ännu inte haft möjlighet att prata med Chris. Men allt jag kan säga är att jag ber för dem båda två. De finns båda i mina böner, säger Ne-Yo.

Och medan flera varumärken och radiostationer var snabba att bojkotta Chris Brown, så väljer Ne-Yo att inte vända ryggen till sin gamle vän.

– Jag tänker inte korsfästa honom. Det är fortfarande min homeboy när allt kommer till sitt slut. Att det gick till den nivån var fel, men jag kan inte säga vem som är ansvarig. Jag tänker inte välja sida. Jag säger bara att det var fel det som hände, och jag ber för dem båda, säger Ne-Yo till MTV.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela