Tisdag 22 Jun
Stockholm

Maken Jack sörjer sin Jade Goody

Smärtan efter Jades död är för stor för hennes unge make.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dokustjärnan Jade Goodys öde har berört och i vissa fall upprört. I vilket fall är det få som undgått det något bisarra dramat som utspelat sig i världens medier när Jades kamp mot cancern blivit en riktig följetong. När hon så avled i veckan skapade det rubriker världen över.

Men innan sin död gifte sig 27-åriga Jade Goody med sin pojkvän Jack Tweed, 21. När hon nu gått vidare lider han mer än någonsin. Så pass att han vill se sin frus kropp och säga farväl en allra sista gång.

– Han är så nere för närvarande. Han är inte säker på att han skulle kunna förlåta sig själv om han inte tog den här sista chansen att säga att han älskar henne, berättar en bekant till familjen enligt The Sun.

Jack Tweed är känslomässigt utmattad efter veckorna vid Jades sjukbädd. Nu vaknar han upp kallsvettig och i tårar.

– Han trodde att det skulle bli lättare efter att Jades lidande hade tagit slut, men det är fortfarande så färskt, säger en annan vän till The Sun.

Något som möter förståelse. I går bekräftades det att Jacks fängelsedom för överfall på en taxichaufför skjuts upp till den 16 april. Så att han kan närvara på sin frus begravning. En begravning som väntas dra tusentals besökare.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela