Jarmos attack mot Christian

Nu avslöjas påhoppen.


Det verkar som om Jarmo Heinonen har fått nog nu. I de senaste avsnitten har vi sett Christian Ternstedt bittert kommentera Jarmo och hans handlingar. Nu går Jarmo till attack mot Christian och svarar bland annat med orden "rulla på din fetgris" och "gå och dränk dig". Dessa påhopp är bara några enstaka i raden av arga inlägg i det privata Robinsonforumet på Facebook.

Deltagaren i motståndslaget, Angela Moreno har nu fått nog. Hon avslöjar i sin blogg det som står på forumet.

"Attacken är riktad mot Christian och är bara ett i raden av utflippade personangrepp som den senaste tiden poppat upp där med Jarmos signatur. Robinsons egen Farsan Baloo har ju gjort sig omåttligt populär hemma i Tv-sofforna genom att käka myror, sprinta med diarré och för att vara den frispråkiga motpolen till Christian - ”the bad guy” i Lag Magkal. Även solen har sina fläckar och jag kommer att exponera dem i detta inlägg."

Inläggen som exponeras i bloggen lyder:

”hej på er. nu har vår poker expert gått för långt, jag har hittills haft lite förståelse med fanstyget,men nu är det slut.”

puss o kram jarmo

"rulla på din fetgris"

jarmo

"vi har skrivit på ett kontrakt med tv4 silverback skall man inte hålla det"

Jarmo

"intelligent??????????????????????????????"

jarmo

"skärp dig eller gå och dränk dig. puss puss"

Jarmo

”christian ljuger jag tror inte på att han mutade till sig mat på våran strand, framför allt hade han inte klarat av att fästa 5 döda små fiskar i nätet utan att vi upptäckt detta!!! killen är media kåt!!!!!!”

jarmo

Christians svar till Jarmo låter så här:

”Vill du ställa frågor så ring mig... gräl o missförstånd beror oftast på kommunikationsbrist, o hade du bara svarat när jag ringt dig så kunde vi rett ut det...”

Christian

”Ingen deltagare tog skada av den storyn förut jag själv, så förstår inte din reaktion alls.. Fokusera på något annat istället för mig...”

Christian

”Han får säga vad han vill till mig, ingen fara.. men att jag ska dränka mig känns lite väl mycket... Hade vi inte kommit överens om att släppa allt när vi kom hem?”

Christian

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.