Schulmans bebis lurade Aftonbladet

Aftonbladet svalde Alex Schulmans bebisbluff med hull och hår.


Succébloggaren lurade många i sin blogg här om dagen. med en docka i famnen låtsades han ha blivit pappa. Med tanke på att hans flickvän Amanda är gravid var det många som drog stora växlar. Men hade man tänkt efter lite hade man upptäckt den humoristiska bluffen. Något som Aftonbladet helt glömde bort. I stället svalde de bluffen med hull och hår.

"Hälsning från Danderyds Sjukhus. Amandas vatten gick, trots att nedkomsten var planerad först om fem veckor, och efter taxi i ilfart och omedelbart beslut om kejsarsnitt kan jag berätta att både Amanda och lilltjejen mår mycket bra. Vi är mycket lyckliga just nu. Utförligare rapport kommer inom kort.", skrev Schulman i sin blogg.

Strax efter att det publicerats gick man på Aftonbladet ut med nyheten på sin sajt. Man refererade till blogginlägget ovan. Men några timmar senare dementerade Alex Schulman själv nyheten.

"Var på restaurang igår, hittade en bebis och frågade om jag fick ta en bild på mig och denna bebis. Det fick jag. Och ni gick på det! JAG LURADE ER! HA HA HA! JAG LURADE ER TILL MÅNEN! HA HA HA! NI TRODDE PÅ ALLTSAMMANS! HA!", skrev Schulman i sin blogg.

Att Aftonbladet svalde bluffen var kanske inte helt lyckat eftersom Alex Schulman själv skriver på sajten.

- Det var aldrig min mening att bluffa någon utom mina läsare. Så fort jag såg det på Aftonbladet kontaktade jag dem och sa att det hela var en bluff. Jag skrattade inte direkt när jag såg det, de är ju mina Aftonbladet-bröder. Hade det varit Expressen hade jag skrattat, säger Alex Schulman till Dagens Media.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.