Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay Lohan i desperat dejtvideo

- 15/04/2009, 12:58 -

Efter uppbrottet med Samantha Ronson söker Lohan kärleken på internet.

Lindsay Lohans nya dejtklipp har blivit en stor succé på webben. Miljoner Lindsayfans har sett klippet där skådespelerskan i ett skämtklipp skymtar med sin desperation över att stadga sig. I videon raljerar hon över sin relation med Samantha Ronson och fyllekörningarna.

– Hej, mitt namn är Lindsay och jag söker efter kärleken. Jag är sedan nyligen singel - tror jag - och letar efter någon som jag kan spendera resten av mitt liv med, eller åtminstone under resten av min skyddstillsyn, säger Lohan i klippet.

Till meritlistan lägger 22-åringen att hon är en skådespelerska, en sångare och entreprenör som har lyckats hålla 90 procent av alla skvallerhemsidor vid liv.

– Jag skulle beskriva mig själv som kreativ, lite som en nattuggla, jag är en "workaholic", en "shopaholic", och enligt delstaten Kalifornien, en alkoholist. Samtidigt som jag är ett hot mot alla säkerhetsvakter, om de jobbar på hotell, säger hon.

Se dejtingklippet med Lindsay Lohan nedan.

Skrivet av: