Jennifer Aniston och David Schwimmer.
Jennifer Aniston och David Schwimmer ryktas dejta. - Foto: Jordan Strauss/TT & Rich Fury/TT.

Källan om att Vänner-skådisarna dejtar: "Njuter av kvalitetstid"

Har Ross och Rachel äntligen hittat tillbaka till varandra, i verkliga livet? Det misstänker många fans efter att skådespelarna Jennifer Aniston och David Schwimmer tillbringat en hel del tid ihop.


Att skådespelarna Jennifer Aniston, 52, och David Schwimmer, 54, någon gång skulle bli ett riktigt par är nog något som alla Vänner-fans alltid i hemlighet hoppats på. 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om när skådisarna släppte en bomb under ”Friends: The Reunion” som sändes på HBO tidigare i år. Då avslöjade stjärnorna nämligen att de hade känslor för varandra under åren när de spelade Ross och Rachel. 

– Hur kunde inte alla märka att vi hade känslor för varandra?, sa David under återträffen. 

Men det blev aldrig något mer än vänskap mellan Jennifer och David under inspelningstiden, eftersom en av dem alltid var i en relation med någon annan.

"Friends: The Reunion" sändes på HBO tidigare i år. Bildkälla: Terence Patrick/TT.

"Njuter av kvalitetstid med varandra"

Men denna återförening tycks ha väckt vissa känslor till liv igen. Nu rapporterar flera amerikanska och brittiska medier, bland annat Closer magazine, om att skådisarna tillbringat mycket tid ihop på senaste tiden. 

– Efter återträffen blev det tydligt att påminnelser om det förflutna väckte känslor för dem båda och att den kemi de tidigare försökt dölja fortfarande finns kvar, säger en källa till tidningen. 

Källan berättar att David flög från sitt hem i New York till Jennifers hem i Los Angeles förra månaden. 

– De har tillbringat tid tillsammans hemma hos Jennifer och hon har lagat middagar på kvällarna, och de har njutit av kvalitetstid tillsammans, pratat och skrattat, fortsätter källan. 

Vännerna skämtar om förlovning

Enligt källan ska Vänner-kollegorna Courteney Cox, 57, Lisa Kudrow, 58, Matt LeBlanc, 54, och Matthew Perry, 51, redan ha skämtat om en eventuell förlovning. Men Jennifer ska, enligt källan, vilja ta det lugnt och inte fokusera för mycket på framtiden. 

Källan understryker avslutningsvis att det definitivt finns starka band mellan dem, som grundats i en lång och trygg vänskap, rapporterar Closer Magazine

Bildkälla: REED SAXON/TT.

Nekar till romansrykten

På onsdagen säger dock representanter för både Jennifer och David att romansryktena inte stämmer, enligt Huffington Post

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.