Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jordan rider inför publik

Nöje | 11/10/2008 09:51

Blev först nekad inträde till hästshow.

Skandalmodellen och barnboksförfattaren Katie "Jordan" Price dök upp i går upp på galan "Horse of the year show". Till tonerna av äkta makens 12 år gamla hitlåt, "Mysterious girl", red hon in på scenen och visade upp vad hon kunde i dressyr.

Jordan har ridit sen hon var sju år och hyser ett stort intresse för hästar. Sedan hon blivit nekad inträde till en snobbig match i polo anordnad av lyxmärket Cartier och skrivit en debattartikel om det, blev hon inbjuden till en hästgala för att visa upp sina kunskaper.

– Folk frågar varför någon som jag vill hålla på med dessyr, men när senast läste ni så här mycket om dressyr som ni gör nu? Vad är det för fel med att någon som jag gör det? Jag tycker att jag tillför glamour till dressyren och jag har bara gjort det här i tre månader. Jag njuter verkligen av det. Och alla här har varit riktigt välkomnande, inget snobberi. Människorna i stallet säger "lycka till", och de kan uppskatta det faktum att jag ridit sedan jag var sju år. Jag är verkligen nöjd med vad jag gjort här, säger hon till Daily Mail.

Jordan bar kvällen till ära en traditionell svart kostym och red på sin egna häst "Jordan's glamour girl". Under showen valde hon att framträda till svensken Eric Prydz houselåt "Call on me".

Skrivet av: