Morgan Alling fick ett rungande ja

Efter dansförlusten fick Morgan Alling åtminstone en vinst att glädjas över.


Överraskningen var stor. Besvikelsen desto större. Favorittippade Morgan Alling må ha fått goda poäng av domarna, men från svenska folket fick han ett nej. Det var i stället Laila Bagge och Magnus Samuelsson som gick vidare till final i TV 4:s Let's Dance.

Men trots dansförlusten kunde Alling skryta med en vinst, den största av dem alla. För samma dag åkte han hem och friade till flickvännen Anna-Maria. Och det blev ett ja, ja, ja.

– Det gick fantastiskt bra. Jag gick ner på knä i vardagsrummet, hade med mig blommor och vi öppnade en flaska champagne. Hon hade sett det på teve så vi bara körde på. Vi bara skrattade, det var jättehärligt, säger Morgan Alling till Expressen.

Planeringen inför bröllopet har redan satt igång. För redan till hösten skall klockorna klämta och ringar sättas på fingrar.

– Kanske redan i september. Vi håller på att skriva inbjudningslistan just nu, och den blir jävligt lång. Vi vet inte riktigt hur ännu, men vi vill att det ska vara jättemycket kompisar. Jag firade inte min 30-årsdag, inte min 40-årsdag och inte när Wille föddes, så vi tänker att vi slår ihop alla fester till en enda gigantisk fest, säger Morgan Alling enligt Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!