Laila Bagge: "Såg ut som en idiot"

Kallades för "ormläppen" av exmaken Anders Bagge.


Let's Dance-stjärnan Laila Bagge kallades för "ormläppen" av sin exmake, och före detta Idoljurykollega, Anders Bagge.

– Han kallade mig för ormläppen när vi var tillsammans, eftersom jag inte har några läppar. Så jag sprutade in naturfett men det syntes ingen skillnad. Läppen bara pekade rakt ut och var fortfarande lik smal. Jag betalade en massa pengar för att se ut som en idiot. Jag bara skrek för det gjorde skitont, säger Laila Bagge i en lång intervju med Aftonbladet i dag.

36-åriga Laila Bagge berättar också om förhållandet med Niclas Wahlgren, som blev en stor medianyhet bara en vecka efter att paret träffats.

– Det sa klick första gången vi träffades. Vi lyckades hålla det hemligt i en vecka. Sedan låg fotografer i sina bilar utanför studion och jag kände mig som David Beckham, det var helt sinnessjukt. En dag när vi åkte i en rondell körde en bil upp bredvid oss, tutade och tog en bild genom fönstret, säger Bagge.

På fredag är Laila i final i Let's Dance mot Magnus Samuelsson. Något som gjort henne till ett namn på allas läppar, och relationen med Wahlgren har inte direkt minskat uppmärksamheten.

– När jag och Niclas gick ut med vår relation var det fotoblixtrar överallt, vi fick femtio frågor på en minut, och jag kände mig som en slags USA-stjärna som var på besök i mitt hemland.

Redan ett dygn senare är Laila Bagge aktuell igen, när hon sitter i Idoljuryn under nystarten på auditionturnén tillsammans med Andreas Carlsson och Anders Bagge. Och hon är lite rädd för att synas för mycket just nu.

– Ja, det är bra att Sverige får en paus från mig till september då ”Idol” visas i tv igen. Det har blivit mycket, jag behöver också en paus, säger Laila Bagge till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?