Miley Cyrus sommarhångel

Här är kandidaten till årets kyss.


På stranden i det heta Savannah står Miley Cyrus och en ung man och kysser varandra ömt. Samtidigt slår vågorna mot paret.

Det är inte Nick Jonas och det är inte Justin Gaston och det är ingen skandal. Den unga mannen heter Liam Hemsworth och allt är bara en inspelning av den nya Disneyfilmen The Last Song.

Efter megasuccén med Hannah Montana: The Movie är förväntningarna stora på tonårsstjärnans andra film. Miley som är mogen för sin ålder har vuxit ur rollen som popstjärna. Nu är det pojkvänner och romantik i stället för klasskamrater och komedi som gäller. Det är en seriösare film som bygger på Nicholas Sparks roman.

Denna resa från Disneyserien Hannah Montana till att göra drama på vita duken återfinns i som tema i svensk films stora sommarsatsning Scener ur ett kändisskap. Filmen handlar om hur en Rederietskådis försöker tvätta bort sin stämpel känd från teve och bli erkänd inom ett nytt medium.

Liam Hemsworth har tidigare spelat i dokusåpan Neighbours. Nu kommer han genast bli en stjärna och kanske även kandidat till årets filmkyss på MTV Movie Awards.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

1 timme sedan
Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?