Fredag 12 Aug
Stockholm

Mejltrafik kan bli exfruns fall

Polis undersöker just nu exfruns och dörrvaktens dator och mobiltelefoner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 39-åriga kvinna som häktats, skäligen misstänkt för anstiftan till mordförsök på greven och hans sambo i Gamla stan, riskerar att fällas av sina mejl och sms.

Kvinnan tros ha lejt en 41-årig dörrvakt för att skjuta ihjäl exmaken och dennes gravida sambo. Enligt uppgifter träffade 39-åringen honom när han arbetade på hennes stamkrog.

Polis undersöker nu både exfrun och dörrvaktens mejl- och sms-trafik, eftersom en av teorierna är att skjutningen planerats på det sättet.

– Jag utgår från att de undersökt om det finns några meddelanden som kan visa på en koppling, säger exfruns advokat Claes Borgström till Expressen.

Samtidigt trädde ett nytt vittne fram i dagarna och hävdade att dörrvakten lämnat sin bostad efter att skotten avlossats i Gamla stan, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Greven och hans höggravida sambo är på bättringsvägen, men mår mycket dåligt psykiskt. Nu har polisen fram till lördag på sig att ta fram nya bevis mot 39-åringen. Om så inte är fallet måste hon omhäktas eller släppas.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.