Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Misstänkt mördare begärs häktad

- 19/10/2008, 09:41 -

Under dagen begärs misstänkte Carolinmördaren häktad. (TT)

Under eftermiddagen i dag kommer en häktningsframställan att lämnas in mot den 50-årige man som sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord på 29-åriga Carolin Stenvall i Gällivaretrakten men han nekar fortfarande till brott.

- Inget nytt har kommit fram. Men i morgon kommer det att bli häktningsförhandlingar, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck till TT på söndagsmorgonen.

Carolin Stenvalls kropp är fortfarande inte funnen och polisen har fortsatt sökandet efter kvinnan under helgen. Enligt Aftonbladet och Expressen har polisens likhundar markerat spår efter en död människa på en tomt som tillhör den misstänkte mannen.

Under lördagen berättade polisen och åklagare Schönbeck att misstankarna mot mannen skärpts efter att provsvar från Statens kriminaltekniska laboratorium visat att blodet som hittats i mannens bil var från Carolin. Men polisen säger sig ännu inte ha någon klar bild över hur hon ska ha bragts om livet.

Skrivet av: